Gå direkte til indholdet
Udenrigsministeriet

Information om hjemmesiden - Finlands Ambassade, København : Aktuelt

FINLANDS AMBASSADE, København

Tlf. +45-3313 4214
E-post sanomat.kob@formin.fi
Dansk | Suomi | Svenska | facebook | 
Normal tekststørrelseStørre tekst
 

Information om hjemmesiden

Hjemmesiden www.finlandsambassade.dk er udenrigsministeriets kanal for information og service i Danmark. Siderne findes på finsk, dansk og svensk.

På  Hjem-siden findes der nyheder om Finland samt artikler om finsk kultur og ambassadens arbejde. Siden indeholder også udenrigsministeriets informationstavle med artikler og taler, som udenrigs- og statsforvaltningen formidler.

Aktuelt indeholder, ligesom navnet antyder, aktuel information om ministeriets forskellige arbejdsområder. Al aktuel information kan abonneres på med RSS-læser (se mere information længere ned i dette dokument).

I kulturkalender kan du finde kulturelle arrangementer relateret til Finland.

I sektionen Ambassaden præsenteres ambassadens virkegrundlag, personale og ambassadørens residens.

borgerservice- siden præsenteres der kort ambassadens konsulære tjenester, som man kan læse mere om på de finske og svenske sider.

Finland og Danmark-sidenfinder du general information om Finland og kan læse om Finlands og Danmarks fælles historie.

Linksindholder diverse links til Finland, opdelt i forskellige kategorier. Ambassaden tager ikke ansvar for indholdet af disse links. 

Via Skriv til os-siden kan du hurtigt komme i kontakt med ambassaden med henblik på at stille spørgsmål eller kommentere hjemmesiden.

Kontakt indeholder ambassadens kontaktoplysninger samt en liste over Finlands honorærkonsulater i Danmark.

RSS-læser

Man kan også vælge at læse indholdet af 'Aktuelt' med hjælp af  RSS feed (Really Simple Syndication/Rich Site Summary). Du kan bestille den seneste informationen i nyhedskategorien med en RSS-læser. Så bliver du automatisk orienteret om nyt indhold på hjemmesiden.

Du kan downloade RSS-læser gratis på nettet. Information om RSS feed findes fx her:

Om siderne

Øverst til venstre på alle sider findes der links til de forskellige sprogversioner og en oversigt over hjemmesiden. Øverst til højer finder du søgfunktionen.

Ved at klikke på overskrifter i oversigten åbnes underoverskrifter, som igen fører til indholdet af siderne.

Ved at sende 'skriv til os' blanketten kan du sende kommentarer til ambassaden, som forsøger at behandle dem hurtigst muligt.

Søgfunktionen fungerer som en fritekstsøgning. Det er også muligt at anvende (*) for at erstatte endelsen af ordet og ordene AND eller OR for at kombinere flere ord. Rækkefølgen af resultater baserer sig på funktionerne i Microsoft SQL Server. Den statistiske metode, som anvendes, hedder Jaccard coefficient. Metoden rangordner søgordene efter

  • hvor ofte søgordet forekommer i hele materialet  
  • hvor ofte søgordet forekommer i det aktualle dokument

Til højer på alle sider findes sprogversioner og links til andre relaterede internetsider. Links er opdelt i tre grupper: mere på denne hjemmeside, mere andet sted hos udenrigsministeriet og mere på internet:

  • mere på denne hjemmeside indebærer, at der findes relateret information på den samme hjemmeside.  
  • mere andet sted hos udenrigsministeriet betyder, at der findes relateret information fx siderne global.finland.fi og virtual.finland.fi, netavisen Kauppapolitiikkas hjemmeside osv.  
  • Mere på internet netyder, at der findes relateret information på hjemmesider, som ikke administreres af udenrigsministeriet.

Til højre på hver side står der, hvem der har ansvar for indholdet af siden.  

Ophavsret og links

Udenrigsministeriet ejer rettigheder til tekster og billeder på hjemmesiden, hvis andet ikke nævnt. Nogen anden kan også eje rettigheder til billeder, som ministeriet har fået lov til at anvende.

Det er tilladt at linke til sider og citere tekster, men kilden skal nævnes. Hvis du vil anvende materiale på en anden måde, skal du aftale herom med ministeriet.

Det er forbudt at linke til de enkelte billeder.

Ansvar

Finlands ambassade i København i samarbejde med udenrigsministeriet har ansvar for indholdet af hjemmesiden. Ambassaden stræber efter hele tiden at opdatere hjemmesiden med ny information.

Ambassaden tager ikke ansvar for indholdet af hjemmesider, der er linket til på nettet. .  

Yderligere oplysninger

Hjemmesiden administreres af Finlands ambassade i København sammen med enhed for netinformation ved underigsministeriets informations- og kulturafdeling.

Print denne side

Dette dokument

Opdateret 07-12-2007


© Finlands Ambassade, København | Information om hjemmesiden | Kontakt